Dags för Gamlestaden att bege sig till grannorten Partille och Lexby IP. Det bjöds på solsken och konstgräs.
Vi ställde upp med följande elva: Dino - Tommy, Omar, Glenn, Rinman - Danny, Tuan, Tim - Axel, Tobbe, Hoang
Ersättare: Agge, Dennis, Visar, Färdig, Komal

FÖRSTA HALVLEK
Partille valde att backa hem och låta oss föra spelet. Samtidigt som vi försöker vinna tillbaka bollen så fort vi kan och så högt upp som möjligt. Passningsspelet lämnar en del i övrigt att önska och det går lite för långsamt stundtals. Dennis blir dock en injektion när han kommer in och börjar riva upp sår i Partilles backlinje. Det är också nu som Rinman börjar sin finslipning inför Göteborgsvarvet.
Vi skapar en del lägen, men Partilles målvakt är säker och håller dessutom bollarna. Det blir även otroligt många hörnor. Efter ca 10 min börjar det skrålas från andra sidan. Det är GaFF Ultras som har storsatsat på den här matchen. Efter en kvart så får vi en hörna. Partille får iväg bollen lite halvt och Hoang försöker nicka in bollen i straffområdet igen, men det blir någon form av motlägg och bollen rensas istället upp till Partilles Lundin som tar sig förbi Tommy och får till ett stensäkert avslut, 1-0! Inte riktigt vad vi hade tänkt oss.
Vi jobbar dock på och fortsätter att skapa lägen. Dennis får en bra boll på kanten och avancerar och spelar bollen snett bakåt till Tim som fått instruktioner att befinna sig i och runt straffområdet så mycket som möjligt. Tim bredsidar in bollen i bortre och visar varför, 1-1!
8 minuter senare får vi en hörna. Partille rensar undan, men för svagt och Danny skjuter på Tim, som "styr" bollen till Axel som gör 1-2! Vi har vänt!
Tobias Engström stämplar Tim och får gult kort. 5 minuter senare armbågar samme gubbe Glenn i magen. Detta mitt framför domaren som inte har något annat val än att visa ut Partillespelaren. Stort av Glenn att hålla sig lugn och kärleken till ostbågar kan ha minskat smärtan. Paus.

ANDRA HALVLEK
Partille verkar mest vilja hålla nere siffrorna nu och deras dåliga bredd och våran press börjar trötta ut dom ordentligt. Ultras vill stå vid bänkarna för där är det mer sol men förvisas och tänder istället en bengal vid sidlinjen. Det blir lite förvirring bland samtliga utövare men domaren håller sig lugn. Rinman blir dock sporrad av detta och på inspelningar syns det att han bredvid bengalen kastar ett inkast.
Vi går dock vidare även om Omar bränner sig lite på bengalen. Dennis petar in en boll från nära håll och gör 1-3!Dennis första mål för säsongen.
Glenn kastar ett inkast till Axel som tar sig in i straffområdet och hittar en lucka vid första stolpen, 1-4! Axel upp i delad ledning i 6A:s skytteliga.
Axel tar sig snyggt igenom två Partillespelare och spelar Tuan som avslutar. Målvakten räddar men Tuan sätter returen, 1-5!
Efter en hörna så får Tobbe felträff och bollen landar hos Agge som klackar in bollen, 1-6!Agges första seriemål i GaFF, högst välförtjänt. Han väljer dock att inte fira målet, vilket skapar spekulationer bland Ultras som står 100 meter bort ordentligt förfriskade.
Hela andra halvlek är egentligen förlagd runt och i Partilles straffområde. Slut.

SAMMANFATTNING
Egentligen så är det inget snack, vi dominerar matchen, men har lite oflyt att vi släpper in första målet.
Starkt att komma tillbaka och i andra så kan vi göra lite vad vi vill. Dessutom så drar vi fördel av att vi har så bred bänk.
Förutom utvisningen så får man säga att det var en väldigt trevlig tillställning, där domaren gör ett väldigt bra jobb, klart bäst hittills den här säsongen.
Kul att supportrarna tagit sig till Partille, även om vi hoppas att dom utför sina mest avancerade aktioner några meter ifrån plan nästa gång. Men kul med stöd och att det lämnades kvar några segeröl.
Vi har några saker som vi kan göra bättre, men det tar vi på träning. Gött med tredje raka!

Dino Fazic 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng